На Слов'янську ТЕС в останні години встиг прибути вугілля - робота продовжена на добу-дві

10 авг, 08:55

7 серпня 2015 року на Слов'янську ТЕС прибуло 107 вагонів з вугіллям - 5,3 тисячі тонн, що дозволить виробляти електроенергію ще пару діб. На самому паливному складі Слов'янської ТЕС у цей момент знаходилося лише 156 тонн вугілля на кілька годин роботи.

Зараз на адресу Слов'янської ТЕС направляється 21 тисяча тонн вугілля, однак через недостатнє забезпечення тепловозною тягою і паливом на тимчасово неконтрольованій території, ДП «Укрзалізниця» не в змозі забезпечити безперебійне пересування всього необхідного вугілля.

Нагадаємо, що на паливному складі Слов'янської ТЕС знаходиться також 18,1 тисяч тонн вугілля на відповідальному зберіганні. Це вугілля не може бути використаний у виробничій діяльності з причини арешту його правоохоронними органами. Теоретично цієї кількості вистачило б для роботи корпусу протягом 10 днів.

Відкритим залишається питання і стабільного проходження осінньо-зимового періоду 2015-2016 рр.

Так, до опалювального сезону на складі Слов'янської ТЕС повинно бути накопичено 75 тисяч тонн вугілля із забезпеченням подальших щоденних надходжень в обсязі не менше 5 тонн.

Відзначимо, що на 01.10.2013 року на станції був сформований запас в 318 тисяч тонн.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197882.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua