Держфінінспекцію в місті Києві очолив Сергій Єфіменко

10 авг, 15:20

7 серпня 2015 року Голова Державної  фінансової інспекції України  Лідія Гаврилова представила  трудовому колективові Держфінінспекції  в м. Києві начальника Сергія  Єфіменка, який до цього працював на посаді заступника начальника столичної інспекції. Голова Держфінінспекції України привітала Сергія Миколайовича із призначенням та побажала йому вагомих здобутків на новій посаді.

«Шановні колеги, за погодженням з Міністром фінансів України та Головою Київської міської державної адміністрації Сергій Миколайович Єфіменко призначений начальником Державної фінансової інспекції в місті Києві, – сказала Лідія Володимирівна. Він має досвід управлінської діяльності у сфері державного фінансового контролю та користується повагою трудового колективу інспекції, що, впевнена, сприятиме забезпеченню дієвого контролю за використанням державних і комунальних коштів та майна на території нашої столиці».

Зі свого боку, Сергій Єфіменко подякував за виявлену довіру і наголосив, що спільно з колективом інспекції докладатиме усіх зусиль для того, щоб забезпечити результативну, прозору та максимально відкриту роботу столичного органу фінансового контролю, яка б сприяла відновленню довіри суспільства до влади.

Прес-служба Держфінінспекції в м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197928.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua