За сім місяців 2015 року на соціальний захист мешканців Дніпропетровщини надійшло понад 11 млрд. грн. єдиного внеску

12 авг, 13:29

 

Впродовж січня – липня поточного року органи фіскальної служби Дніпропетровщини забезпечили надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на загальну суму 11 млрд. 40 млн. грн. Якщо порівняти цей показник з аналогічним періодом 2014 року, то у цьому році ЄСВ сплачено на 640 млн. грн. більше. Про це повідомила начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Інна Андрущак.

При цьому, лише у липні 2015 року платники єдиного внеску Дніпропетровського регіону перерахували на рахунки Держказначейства 1 млрд. 665,8 млн. грн., що майже на 103 млн. грн. більше, ніж у липні минулого року.

Нагадуємо, що єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198018.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua