Територіальними органами ДФС Дніпропетровської області надано понад 141 тисячу адміністративних послуг

13 авг, 18:12

                                                                                         

Протягом семи місяців 2015 року Центрами обслуговування платників органів ДФС Дніпропетровщини було надано більше 141,7 тисячі адміністративних послуг.

З початку року майже половину наданих адмінпослуг зайняла видача карток платника податків і внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки – понад 67,3 тисяч послуг. Також, фахівці Центрів надали майже 16 тисяч довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, зареєстрували 13,7 тисяч книг обліку розрахункових операцій, платники отримали майже 8,3 тисяч витягів з реєстру платників єдиного податку тощо.

З метою вивчення рівня ефективності та якості надання послуг у Центрах обслуговування платників Дніпропетровської області, фахівцями фіскальної служби проводяться письмові опитування за допомогою розташованої біля модератора ЦОП скриньки пропозицій та побажань. Так, за січень – липень 2015 року через такі скриньки отримано 3666 письмових анкет, в яких платниками надано позитивну оцінку роботи Центрів обслуговування платників.

Загалом, в органах ГУ ДФС у Дніпропетровській області створено та працюють 37 Центрів обслуговування платників. Діяльність центрів обслуговування платників у Дніпропетровській області забезпечує 352 працівника структурних підрозділів та акредитованого Центру сертифікації ключів, які надають платникам Дніпропетровщини широкий спектр адміністративних, інформаційних та консультативних послуг.

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198048.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua