Київська обласна рада підтримала ініціативу щодо створення нового сервісного центру з метою знищення побутової корупції в області - Парцхаладзе

14 авг, 16:40

Київська обласна рада прийняла рішення про виділення 22 млн гривень на будівництво нового сервісного центру з надання адміністративних послуг. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе.

«З бюджету на будівництво буде виділено 22 млн гривень. Ми довго до цього йшли, і я радий, що обласна рада підтримала нашу ініціативу та посприяла її практичній реалізації. Тепер, після прийнятого облрадою рішення, буде проведено тендер щодо вибору будівельної компанії, після чого розпочнеться будівництво», - написав він.

Парцхаладзе зазначив, що метою проекту є знищення проявів побутової корупції, надання швидких і якісних послуг, скорочення термінів видачі документів.

«Новий сервісний центр - це отримання ряду держпослуг та інших сервісів легко, зручно, за доступними цінами, без корупції та бюрократії», - повідомив перший заступник голови КОДА.

На сесії обласної ради також було прийнято рішення щодо дуже важливого питання  - затвердження перспективного плану формування територій громад Київської області.

«Рішенням депутатів були створені перші дві об'єднані територіальні громади - Гостомельська селищна та Бучанська міська. Вони першими пройшли всі необхідні передбачені законом процедури для добровільного об'єднання та отримали позитивні експертні рішення», - повідомив Парцхаладзе.

За його словами, дві новоутворені громади вже 25 жовтня проведуть свої перші місцеві вибори.

«Громади зможуть формувати свій бюджет, визначати пріоритети розвитку та самостійно вирішувати поточні питання без участі центру», - додав Парцхаладзе.

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198079.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua