Акцизний податок: сплата за сім місяців

14 авг, 17:37

За січень-липень 2015 року платники Солом’янського району, які сплачують акцизний податок з вироблених в Україні товарів перерахували до бюджету 611,8 тис. грн. податку. У районі зареєстровано 3 підприємства, які є платниками акцизного податку з вироблених в Україні товарів (пиво).

Акцизний податок з ввезених на територію України товарів за січень-липень 2015 року складає 1907,0 тис. грн. Платниками акцизного податку з ввезених товарів є 5 підприємств імпортерів, з них чотири імпортери алкогольної продукції та одне підприємство імпортер тютюнових виробів.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що платники податків для зручності можуть подавати податкові декларації до контролюючого органу в електронній формі з дотриманням умов реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством (пункт 49.4 статті 49 Кодексу).

Звертаємо увагу, що суб’єкти господарювання повинні надати декларацію акцизного податку з відповідними додатками за липень 2015 року – не пізніше 20.08.2015 за формою, затвердженою наказом №14.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198098.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua