Співробітники ДПІ у Дарницькому районі прийняли участь в акції «Врятуй життя воїну АТО»

21 авг, 10:25

Всі ми знаємо, що сьогодні на сході України досить складна воєнна ситуація. Українська армія і хлопці із добровольчих батальйонів роблять все можливе для збереження кордонів України і захисту всього українського народу.

28 липня 2015 року стартувала  акція серед працівників органів  ДФС у м. Києві «Врятуй життя  воїну АТО».

Щоб підтримати бійців в зоні бойових дій, до благодійної справи активно долучилися особи на яких покладається безпосереднє виконання функцій держави на районному рівні, а саме працівники податкової інспекції та податкової міліції ДПІ у Дарницькому районі.

18 серпня більш ніж 20 податківців  завітали до Головного військового  клінічного госпіталю, а саме  до Центру крові, щоб поповнити  запаси донорської крові тим, хто оберігає сон та життя  народу України. Перед тим, як  стати донором кожен пройшов  перевірку на загальне самопочуття  та інші медичні дослідження, а вже після перевірки лягав  на донорське крісло.

Всі учасники благодійної акції були досить схвильованим, адже кожен усвідомлював що в даний момент хтось із постраждалих чекає на переливання, і даним вчинком кожен з донорів врятує здоров’я та життя, яке для всіх нас є безцінним скарбом.

Донори-добровольці, закликали: «Не будьте байдужими і підтримайте наших відважних захисників, які потребують всієї можливої допомоги кожного з нас. Долучайтеся до акції! Можливо саме ваша кров врятує життя!».

Збір крові проводиться щодня з понеділка по четвер з 9.00-12.00 години, за адресою:

м. Київ, вул. Госпітальна, 18 (станція метро Печерська) Головний військовий клінічний госпіталь, Центр крові.

Захистимо нашу країну разом!!!

 ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198233.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua