Проблема легальної виплати зарплати є актуальною в наш час

21 авг, 14:46

В Україні гостро постала проблема легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. Усвідомлюючи важливість цієї проблеми, більшість роботодавців дотримуються податкового законодавства. Але все ж таки є й такі, хто, намагаючись отримати більший прибуток, ухиляються від сплати податків та використовують працю громадян без належного оформлення трудових відносин та пропонують заробітну плату в «конвертах».

З метою усунення причин, які створюють передумови для мінімізації заробітної плати фахівцями ДПІ у Солом'янському районі ГУ ДФС у м. Києві на постійній основі проводиться роз’яснювальна робота серед суб’єктів господарювання району.

За 7 місяців 2015 року в приміщенні ДПІ проведено 42 засідання «круглого столу» з питань трудових відносин та легалізації заробітної плати з представниками 1294 підприємств. Завдяки налагодженню співпраці та взаєморозумінню керівники 1233 підприємств району підвищили рівень заробітної плати.

Спільно з Солом’янською районною в м. Києві державною адміністрацією проводяться заходи щодо легалізації заробітної плати. Протягом липня 2015 року 3 підприємства району підвищили фонд оплати праці.

Так, за результатами проведеної роботи протягом січня – липня 2015 року підприємствами-боржниками перераховано до бюджету ПДФО – 1 978,7 тис. грн., єдиного внеску – 7 883,4 тис. грн. та погашено заборгованості по заробітній платі у розмірі 7 293,0 тис. грн.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198269.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua