18 серпня набули чинності нові форми декларацій збору за місця для паркування та туристичного збору

25 авг, 16:36

Звіт за 2015 рік подаємо за новою формою.

ДПІ Дарницькому району повідомляє, що 18 серпня вступив у силу наказ Мінфіну № 636 від 09.07.2015 , яким затверджено форми:

Податкової декларації  збору за місця для паркування;

Податкової декларації   туристичного збору.

Відповідно втратили чинність форми податкових декларацій із зазначених зборів, затверджені наказом Міндоходів «Про затвердження форм податкових декларацій збору за місця для паркування транспортних засобів та туристичного збору» від 30.12.2013 р. № 866.

Зміни, що набули чинності:

1) "шапки" обох декларацій  відрізняються від своїх попередниць  незначно — замість 8 рядків стало 6. При цьому рядок 4 «Платник податку»  об'єднав в собі інформацію  про платника, яка наводилася  в попередніх формах в рядках 4, 5 і 6.

2) відмінність у табличній  частині декларацій полягає в  тому, що:

у нових формах суму штрафу за заниження податкових зобов'язань у розмірі 3% і 5% тепер треба буде показувати в одному рядку (раніше для різних ставок штрафу відводилися окремі рядки);

зникли рядки, в яких треба було вказувати кількість аркушів з поясненнями окремих результатів фінансово-господарської діяльності;

не має додатків до декларацій.

Звітувати за новими формами платникам належить починаючи зі звіту за 2015 рік, оскільки зазначені декларації складаються наростаючим підсумком.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198328.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua