Податківці допомагають зорієнтуватись в електронному просторі

25 авг, 17:00

Електронні сервіси завойовують дедалі більшу популярність у платників податків, полегшуючи роботу керівників, бухгалтерів та розширюють інформаційний простір, адже до послуг підприємницької спільноти ДФС створила чимало on-line сервісів.

Розібратися в «електронних» тонкощах представникам бізнесу приходять на допомогу фахівці ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві, які знаходяться в приміщенні Центру обслуговування платників.

Наші працівники навчають і тих, хто вже не перший рік займається підприємницькою діяльністю, так і бажаючих започаткувати власну справу, допомагають ефективно використовувати електронні сервіси, враховуючи специфіку діяльності представників бізнесу усіх груп та громадян.

Початківці податкового он-лайну переконалися у ефективності «Електронного кабінету платника податків», яким можна скористатися маючи електронні ключі, про це свідчить і те що за липень 2015 р. було зареєстровано 495 ключів, всього ж з початку року послугою електронного цифрового підпису скористалось 3488 осіб.

ДПІ у Шевченківському районі запрошує усіх платників приєднатись до E-mail - звітування, щоб оцінити усі переваги он-лайн співпраці з податківцями.

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198342.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua