Інформаційна підтримка платників податків

25 авг, 17:01

Платники податків завжди мають питання і з цими питаннями вони можуть звернутись в Центр обслуговування платників податків, де їм безоплатно нададуть фахові роз’яснення стосовно практичного використання окремих норм податкового законодавства.

  Звертатись можна як письмово, так і в електронній або усній формі. Всі консультації мають індивідуальний характер і можуть використовуватись виключно платником податків, якому надано консультацію.

Центр обслуговування платників податків при Державній податковій інспекції у Шевченківському районі м. Києва об’єднує в собі і фахові консультації, і зручність послуг, і відмінний сервіс, і професійну етику.

Так за сім місяців 2015 року громадяни та суб’єкти господарської діяльності у Центрі обслуговування платників ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві отримали понад 7000 консультаційних послуг.

З них:                                                                              

З податку на прибуток – 566;
З ПДВ – 1322;
Оподаткування фізичних осіб – 2124;
Інших – 3480.
Нагадуємо, що звернутись за усною консультацією можна до вікна №4 в ЦОПП та за тел.238-92-54

Отримати письмове роз’яснення можна звернушись із відповідним запитом у вікно №1 в ЦОПП або надіславши поштою за адресою: 04107, м. Київ, вул. Багговутівська, 26.

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198343.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua