Новий сервіс від ДФС

31 авг, 08:20

Відтепер інформацію щодо реєстрації конкретного РРО можна отримати за допомогою нового сервісу від фіскалів.

ДПІ Голосіївського району повідомляє, що ДФС запровадила новий електронний сервіс, за допомогою якого громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість отримати інформацію, чи зареєстрований конкретний РРО в органах ДФС.

Так, наприклад, будь-який громадянин, придбавши товар у магазині, за отриманим фіскальним чеком може перевірити, чи зареєстрований в органах ДФС касовий апарат, на якому продавцем товарів або послуг був роздрукований цей фіскальний чек.

Своєю чергою, суб’єкт господарювання завдяки сервісу може отримати дані про фіскальні номери РРО, найменування суб’єкта господарювання (прізвище, ім’я, по батькові), дату реєстрації, номер останньої книги обліку розрахункових операцій (КОРО), зареєстрованої на такий РРО, дату її реєстрації тощо.

Окрім цього, запроваджений електронний сервіс містить інформацію про зареєстровані суб’єктами господарювання книги обліку розрахункових операцій.

Користувач сервісу також може отримати інформацію щодо фіскальних номерів РРО та КОРО, реєстрацію яких скасовано за заявою суб’єкта господарювання чи з ініціативи органів ДФС.

Скористатися сервісами можна, перейшовши у відповідні розділи сайтy ДФС:

·   «Інформація про РРО»;

·   «Інформація про книги ОРО».

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198553.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua