Зручність використання цифрового електронного підпису

02 сен, 13:35

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що у складі Інформаційно-довідкового департаменту ДФС функціонує Акредитований центр сертифікації ключів (далі за текстом – АЦСК ІДД), метою діяльності якого є безкоштовне надання послуг електронного цифрового підпису (далі за текстом - ЕЦП) органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям всіх форм власності, іншим суб’єктами господарської діяльності та фізичним особам.

До послуг ЕЦП, які надаються АЦСК ІДД належать: реєстрація заявників; надання у користування надійних засобів ЕЦП; допомога при генерації відкритих та особистих ключів;

- обслуговування  посилених сертифікатів ключів  заявників, що включає сертифікацію  відкритих ключів заявників, розповсюдження  та зберігання посилених сертифікатів ключів, управління статусом посилених сертифікатів ключів та розповсюдження інформації про статус сертифікатів ключів; надання послуги фіксування часу; консультативні послуги за зверненням підписувачів.

Для електронного звітування платникам потрібно завантажити відповідне програмне забезпечення та отримати електронний цифровий підпис, який надається безкоштовно. Представництво Акредитованого центру сертифікації електронних ключів знаходиться у приміщенні ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві за адресою:    пров. Політехнічний, 5-А, каб. 8.

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198700.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua