Платниками податків Нікопольської ОДПІ сплачено до бюджету майже 618 мільйонів гривень

04 сен, 12:48

За словами начальника Нікопольської ОДПІ Володимира Джавуна до загального фонду держбюджету протягом восьми місяців 2015 року представники бізнесу, які зареєстровані в Нікопольській ОДПІ сплатили майже 618 мільйонів гривень податків. Це на 135 мільйонів більше проти аналогічного періоду торік.

«До Державного бюджету України за січень - серпень 2015 року надійшло понад 220 млн. грн. Виконання Державного бюджету становить 113,9 відс., в бюджет додатково отримано майже 27 млн. грн. У порівнянні з аналогічним періодом 2014 року надходження збільшилися на 123 млн. грн.», - підкреслив начальник Нікопольської ОДПІ.

За словами керівника збільшення надходжень до бюджету – це ознака кращої якості адміністрування податків фахівцями фіскальної служби та водночас свідчення підвищення податкової дисципліни більшістю представників бізнесу.

«Це стало можливо завдяки збільшення ролі інформаційно-аналітичної складової в нашій роботі з виявлення фактів мінімізації та своєчасного запобігання використанню схем ухилення, а також сучасним сервісам ДФС та інформаційним технологіям, що сьогодні пропонуються платникам податків», - зазначив Володимир Джавун.

Також Володимир Джавун відзначив сумлінність платників Нікопольського регіону та висловив їм подяку за активну співпрацю в нелегкі часи для нашої держави. Адже від цього залежить стабільна робота закладів освіти, медицини, культури, своєчасна виплата зарплат працівникам бюджетної сфери, пенсій і соціальних виплат.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198776.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua