З 1 вересня зменшується податковий тиск на платників

04 сен, 14:34

Державна податкова інспекція у Дарницькому районі звертає увагу платників податків, що 1 вересня 2015 набрали чинності зміни до Податкового кодексу України, внесені Законом України від 17.07.2015 року № 655-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зменшення податкового тиску на платників податків».

Вищезазначеним Законом, зокрема, уточнено умови та порядок допуску посадових осіб контролюючих органів до проведення документальних виїзних та фактичних перевірок. Передбачено, що за наявності письмового звернення платника податків замість документальної невиїзної перевірки може проводитися документальна виїзна перевірка.

Забороняється контролюючим та іншим державним органам використовувати акт перевірки, як підставу для висновків стосовно взаємовідносин платника податків з його контрагентами, якщо за результатами складення акта перевірки податкове повідомлення-рішення не надіслано (не вручено) платнику податків, або вважається відкликаним відповідно до статті 60 Податкового кодексу України. 

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198779.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua