Завдяки операції «Урожай - 2015» на Дніпропетровщині підвищено заробітну плату 4140 працівникам сільського господарства

07 сен, 08:20

З липня поточного року у Дніпропетровській області розпочалася операція «Урожай-2015». Мета проведення цього заходу: виявлення необлікованих найманих працівників, легаліза- ція заробітної плати, перевірка повноти нарахування і сплати земельного податку та орендної плати за землю, упередження схем ухилення від оподаткування суб’єктами господарювання аграрного сектору тощо.

З початку проведення операції «Урожай - 2015» завдяки спільним заходам територіальних органів ГУ ДФС у Дніпропетровській області з органами місцевого самоврядування та іншими державними установами регіону керівники сільгосппідприємств підвищили розмір заробітної плати 4140 працівникам. Сума виплаченої заробітної плати збільшена на 7,2 млн. грн., що забезпечило додаткові щомісячні надходження податку на доходи фізичних осіб майже на мільйон гривень, єдиного соціального внеску – понад 2,7 млн. грн.

Крім того, аграріями добровільно оформлено трудові відносини з 1898 найманими працівниками, яким нарахована заробітна плата на загальну суму майже 4 млн. грн. Додаткові надходження в цьому випадку склали: ПДФО – 512,3 тис. грн., ЄСВ – 1,5 млн. грн.

Операція «Урожай-2015» на Дніпропетровщині продовжуєть.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198806.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua