Податкова міліція викрила центр мінімізації з обігом 1,9 млрд. грн.

07 сен, 10:33

Співробітниками податкової міліції Центрального офісу з обслуговування великих платників у рамках розслідування кримінального провадження, зареєстрованого за ч.3 ст.209 КК України, встановлено групу осіб, які у 2014 році створили «центр мінімізації» та шляхом використання документів і реквізитів підконтрольних підприємств займались незаконним формуванням податкового кредиту з ПДВ.

Встановлено також, що зазначені особи конвертували грошові кошти та легалізували доходи, одержані злочинним шляхом, використовуючи в якості транзиту грошей розрахункові рахунки підприємств, відкриті в одному з комерційних банків м. Києва.

У ході проведених обшуків вилучено 57 печаток та штампів підприємств з ознаками фіктивності з загальним обсягом задекларованого обороту 1,9 млрд. грн. та 6 печаток підприємств нерезидентів. Також, у ході проведення обшуків вилучено грошові кошти у розмірі 50 тис. гривень та 8 тис. дол. США.

Крім того, накладено арешти на 31 розрахунковий рахунок підприємств, на яких заблоковано 139 тис. грн.та вилучено документи, які підтверджують злочинну діяльність.

Також арештовано 3 броньованих автомобілі загальною вартістю 6,9 млн. грн., які використовувалися для здійснення протиправної діяльності.

Тривають слідчі дії. 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198817.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua