«ЗІР» - оперативна відповідь на актуальні питання з приводу податкового законодавства

07 сен, 12:09

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві вкотре нагадує платникам податків про можливість скористатися загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом (ЗІР). Цей електронний сервіс дозволяє користувачам здійснювати пошук інформації по певному податку, напрямку діяльності, в тому числі з використанням ключових слів, шляхом перегляду за певні періоди інформації, при цьому не лише по запитаннях-відповідях, але і по відповідях на письмові звернення, які були надані із використанням Бази знань, назвах нормативних та інформаційних документів.

У розділі «Питання-відповіді» розміщено відповіді на питання щодо оподатковування, митної справи, єдиного внеску на загальнообов'язкове соціальне страхування та діяльності акредитованого центру сертифікації ключів.

Розділ «Письмові консультації» містить витяги з письмових консультацій, наданих на типові звернення суб'єктів господарювання й громадян.

Для надання пропозицій і зауважень щодо роботи ресурсу пропонується використати «Форму зворотного зв'язку».

Ознайомитися з функціональними можливостями загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу  та  скористатися ним можна як на веб-порталі ДФС України (www.sfs.gov.ua), так  і на суб-сайті  ГУ ДФС у м. Києві (www. kyiv.sfs.gov.ua)  розділ «Інформаційно-довідковий ресурс».

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198835.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua