Візитки Тернопіль та виготовлення табличок

07 сен, 23:45

Візитна картка - обов'язкова і незамінна складова фірмового стилю. Ледве людина бере її в руки, у нього вже починає складатися уявлення про компанію або людину, якій вона належить. При цьому слід пам'ятати, що перше враження не можна зробити двічі, а значить потрібно завойовувати симпатії клієнтів і партнерів з першого разу.

Виготовлення візиток в Тернополі - один з основних напрямків діяльності компанії «Тернопіль Друк». Ми розробимо унікальний дизайн, підберемо стильну колірну гамму, виберемо найбільш приємний матеріал, адже при контакті з візитною карткою велику роль відіграють не тільки зорові, але й тактильні відчуття. Наші фахівці знають, як надрукувати візитки тернопіль, взявши які в руки, людина не захоче її з них випускати. Адже якісний друк візиток це впершу чергу чудова реклама самій типографії.

Друк візиток виробляється на високотехнологічному обладнанні, ми виконуємо будь-які обсяги роботи різної складності. Навіть якщо вам потрібні візитки терміново, для нас не складе труднощів виконати ваше прохання, оскільки сучасна цифрова друк дозволяє виготовити їх в гранично стислі терміни.

Стандартні розміри візитки в країнах СНД 90х50мм, в Європі користуються популярністю картки 85х55мм або 85,6х53,98мм. В залежності від їх виду (ділові або особисті), розробляється певний дизайн візиток, найбільш підходящий кожному окремому виду і стилю. Крім стандартних візиток ми можемо виготовити візитки з тисненням, округленими кутами, візитки шовкографією (трафаретного печаткою), які завжди будуть виглядати оригінально і цікаво. Спеціальний конструктор візиток допоможе створити макет майбутньої візитної картки і оцінити її зовнішній вигляд до початку друку для внесення до нього можливих змін.

Для друку використовується високоякісна дизайнерський папір Touch Cover, що відрізняє приємною прогумованої поверхнею, Majestic і Shine з переливається поверхнею, синтетичний папір Polylyth, прозорий і білий пластик, а також багато інших матеріалів з приємною текстурою, на ваш вибір.

Ми займаємося друком візиток в Тернополі вже більше семи років і за цей час домоглися поваги і визнання від наших клієнтів. Ми піклуємося не тільки про якість нашої продукції, але й про зручність співпраці з нами, тому тепер замовити візитки можна просто сидячи біля монітора, витративши на це всього пару хвилин і заповнивши просту форму замовлення.

Інший вид діяльності, це виготовлення інформаційних табличок. Цікавий варіант реклами, таблички тернопіль можна замовити відразу на сайті або по телефону в типографії чи друкарні. Виготовлення таблички триває 2-3 дні, вона може бути з пластику чи дерева або інших матеріалів. Майстри та спеціалісти намалюють дизайн, а потім віддадуть на друк на спеціальну машину, що виготовляє таблички для офісу.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198857.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua