Львівська залізниця закликає до обережності: протягом восьми місяців на магістралі зросла кількість випадків невиробничого травматизму

09 сен, 08:35

Від початку 2015 року залізничники Львівської магістралі зафіксували 71 випадок невиробничого травматизму сторонніх осіб на об’єктах залізничної інфраструктури. Минулоріч кількість інцидентів була меншою – 66 випадків, однак смертей було більше: у 2014 загинули 39 людей, у 2015 році – 35 осіб. 

Незважаючи на постійні заклики залізничників, профілактичну роботу та штрафні санкції, зберігається негативна тенденція найбільшого травмування людей на залізничних перегонах: від початку 2015 року тут постраждали 43 сторонніх особи, у тому числі 21 людина загинула. Ще 28 осіб зазнали травм, порушуючи правила перебування на станціях. На превеликий жаль, 14 із них втратили найдорожче – життя.

Сумна статистика також свідчить про те, що порівняно із минулим роком збільшилася кількість травмувань дітей. У січні-серпні зафіксували вдвічі більше інцидентів, де постраждали діти: 6 проти 3 у минулому році. І якщо у 2014 році зафіксували лише один смертельний випадок серед дітей до 16 років, то цьогоріч на магістралі загинули вже чотири!

Залізничники Львівської магістралі знову і знову закликають громадян бути уважними в поїздах, на платформах, поблизу колій, на переїздах і т.д., адже перебування поблизу залізничних об’єктів вимагає неухильного дотримання правил безпеки для збереження власного життя та здоров’я.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198921.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua