Держфінінспекція в м. Києві за 8 місяців 2015 року забезпечила відшкодування втрат майже на 24 млн грн

09 сен, 14:08

Протягом січня-серпня 2015 року фахівці Держфінінспекції в м. Києві забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму понад 23,9 млн грн. Відшкодовано та поновлено незаконних, нецільових витрат і недостач ресурсів на суму 
17,5 млн грн.

За недотримання законодавства 91 посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності, 37 – до дисциплінарної, 1 – до матеріальної; 3 особи звільнено із займаних посад.

До 21 установи, які порушували бюджетне законодавство, було застосовано заходи впливу у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами, чотирьом розпорядникам бюджетних коштів зменшено бюджетні призначення.

72 матеріали ревізій і  перевірок державних закупівель передано до правоохоронних органів для розгляду та прийняття рішення.

До суду пред’явлено 38 позовів щодо відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму понад 21,5 млн грн.

За матеріалами проведених контрольних заходів порушено 
17 кримінальних справ та вручено 3 повідомлення про підозру у вчинення кримінального правопорушення.

Окрім того, до державної служби фінансового моніторингу направлено 
4 інформації про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, на суму понад 4,8 млн грн.

Прес-служба Держфінінспекції в м. Києві 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198968.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua