Аграрії Дніпропетровщини додатково сплатили до бюджету понад 2 мільйонів гривень

11 сен, 13:09

В рамках проведення операції «Урожай - 2015» територіальними органами ГУ ДФС у Дніпропетровській області забезпечено відпрацювання сільгоспвиробників з питань наявності сільськогосподарських угідь, правильності декларування платежів за землекористування, податку на додану вартість тощо.

"Додаткові  надходження склали понад 2 млн. грн., в тому числі 146,6 тис. грн. орендної  плати за земельні ділянки  державної та комунальної власності, 720,8 тис. грн. єдиного податку, 365,8 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб (за рахунок додатково укладених та зареєстрованих договорів оренди земельних ділянок (паїв) у громадян), 26,4 тис. грн. інших податків і зборів, додатково задекларовано 246,5 тис. грн. податку на додану вартість" - зазначила заступник начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Вікторія Каліногорська.

Загалом, податківцям Дніпропетровської області спільно з органами місцевого самоврядування, управлінням праці і іншими держустановами вдалося досягти перегляду і реєстрації 2129 договорів оренди земельних ділянок (рілля, сінокоси, пасовища, паї) загальною площею 8440,54 га у бік збільшення надходжень до бюджету. 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199071.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua