Будьте уважні! Змінено порядок заповнення платіжних документів

11 сен, 14:26

Нікопольська ОДПІ повідомляє, що із 1 вересня набирав чинності наказ Міністерства фінансів України від 24.07.2015 №666. Цим наказом затверджено Порядок заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів.

Також у Порядку наведено алгоритм і приклади заповнення поля «Призначення платежу» платіжного доручення.

З повним текстом Порядку Ви можете ознайомитись скориставшись розділом «Нормативні та інформаційні документи» Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (http://zir.minrd.gov.ua).

Водночас повідомляємо, що Наказ Міністерства доходів і зборів України від 22.10.2013 № 609 «Про затвердження Порядку заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів» втрачає чинність.

Довідково: Наказ Міністерства фінансів України № 666 опубліковано в інформаційному бюлетені «Офіційний вісник України» № 67 від 1 вересня 2015 року.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199080.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua