За 8 місяців поточного року платники Голосіївського району сплатили до бюджету країни понад 3,5 млрд грн

14 сен, 09:26

Про це під час брифінгу повідомила в.о. начальника ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві Касьянова Любов Василівна.

«За 8 місяців 2015 року від платників податків Голосіївського району до зведеного бюджету надійшло понад 3,5 мільярди гривень.» ­– повідомила журналістам Любов Василівна.

За її словами, з вказаної суми до державного бюджету було мобілізовано майже 2,7 млрд грн, а до місцевого – близько 870 мільйонів гривень.

Варто зазначити, що у порівнянні із аналогічним періодом минулого року загальна сума сплат зросла на більше, ніж 940 мільйонів гривень.

Очільник інспекції зауважила, що основну частину бюджету складають надходження від ПДВ – більше 1,2 млрд грн, податку на прибуток – майже 611 млн та ПДФО – близько 900 млн.

«Приємно відзначити позитивну динаміку у зростанні надходжень до бюджету. Ми щиро вдячні платникам за сумлінне виконання обов’язків щодо своєчасних та стабільних  сплат податків, адже саме від цього залежить позитивний розвиток економічної ситуації країни у цілому.», – підсумувала Любов Василівна.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199113.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua