Увага платників! Електронна система ProZorro

14 сен, 10:49

Дніпропетровська обласна державна адміністрація (далі-облдержадміністрація) та підпорядковані їй структури щороку закуповують товарів та послуг на кілька мільярдів гривень, а Ваше підприємство їх виробляє та продає.

З вересня 2015 року облдержадміністрація почала проводити дотендерні, закупівлі через електронну систему ProZorro. Ця система проста та зручна.

Через ProZorro працюють вже більш ніж 200 установ, підпорядкованих адміністрації. Вам тепер не треба бігати з кабінету до кабінету та передавати папери. Треба лише зареєструватися на спеціальному сайті www.prozorro.org та обрати систему, за якою будете співпрацювати з бюджетною установою. Ознайомитися з принципами роботи ProZorro можна за посиланням: youtu.be/S9gvc1ESads.

Якщо Ви хочете дізнатися, як у простий спосіб отримати замовлення від державної установи, облдержадміністрація запрошує Вас на спеціальний тренінг. Заняття відбудуться 17 вересня о 14.00 у приміщенні Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Записатися можна за телефоном: (097)791–93–91 та за допомогою електронної пошти prozorrodp@gmail.com.

Система ProZorro відкрита для всіх, хто воліє працювати чесно та прозоро. ProZorro робить процес придбання товарів та послуг відкритим, адже перевірити угоду може будь-який українець у будь-якому куточку країни. З 2016 року у систему ProZorro планується перевести всі бюджетні закупівлі, у тому числі й тендерні.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199119.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua