Зручне використання електронного цифрового підпису

15 сен, 09:55

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що у складі Інформаційно-довідкового департаменту ДФС України функціонує Акредитований центр сертифікації ключів (АЦСК ІДД), метою діяльності якого є безкоштовне надання послуг електронного цифрового підпису (ЕЦП) органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям всіх форм власності, іншим суб’єктами господарської діяльності та фізичним особам.

До послуг ЕЦП, які надаються АЦСК ІДД належать:

- реєстрація заявників; надання  у користування надійних засобів  ЕЦП;

- допомога при генерації  відкритих та особистих ключів;

- обслуговування посилених  сертифікатів ключів заявників, що включає сертифікацію відкритих  ключів заявників, розповсюдження  та зберігання посилених сертифікатів  ключів, управління статусом посилених  сертифікатів ключів та розповсюдження  інформації про статус сертифікатів  ключів;

- надання послуги фіксування  часу;

- консультативні послуги  за зверненням підписувачів.

Для електронного звітування платникам потрібно завантажити відповідне програмне забезпечення та отримати електронний цифровий підпис, який надається безкоштовно. Представництво Акредитованого центру сертифікації електронних ключів знаходиться у приміщенні ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві за адресою:  вул. Кошиця, 3.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199159.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua