Скорочено до п'яти днів термін надсилання поштою податкових декларацій

15 сен, 09:59

ДПІ у Дарницькому  районі ГУ ДФС у м. Києві повідомляє, що у разі надсилання податкової декларації поштою, платник податку зобов'язаний надіслати таку  податкову декларацію не пізніше ніж за п'ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації.

Нагадуємо, що раніше таке відправлення слід було здійснити не пізніше ніж за десять днів до закінчення установленого строку подання податкової декларації.

Також звертаємо увагу, що податкова декларація відправляється на адресу відповідного контролюючого органу за місцем реєстрації платника податку.

При поданні податкової звітності в електронній формі, така звітність повинна бути подана не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає такий граничний строк.

Така законодавча норма передбачена відповідно до Закону України від 17.07.2015 року № 655 -VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зменшення податкового тиску на платників податків» та набрала чинності з 1 вересня 2015 року.

Додатково повідомляємо, якщо Ви бажаєте подавати звітність в електронному вигляді Вам необхідно отримати ключі електронного цифрового підпису в Центрі обслуговування платників, безкоштовно.

Центр обслуговування платників ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві розташований за адресою: вул. Кошиця, 3,  телефон консультанта модератора: 595-60-53.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199163.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua