Прокуратура Кобеляцького району на заваді корупції

16 сен, 09:15

У липні 2015 року прокуратурою Кобеляцького району складено та направлено до суду адміністративний протокол за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП (неповідомлення особою безпосереднього керівника у випадках, передбачених законом, про наявність конфлікту інтересів) відносно державного інспектора Кобеляцького відділення Кременчуцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Полтавській області.

Матеріалами справи встановлено, що вищезгаданим державним інспектором проведено перевірку щодо несвоєчасної сплати єдиного соціального внеску юридичними та фізичними особами-підприємцями відносно свекра, тобто близької їй особи відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

Проте, за наслідками такої перевірки, державним інспектором, всупереч вимог посадової інструкції, не складено протокол про адміністративне правопорушення відносно свекра за порушення вимог законів з питань оподаткування та не повідомлено безпосереднього керівника про наявний конфлікт інтересів.

Постановою Кобеляцького районного суду державного інспектора Кобеляцького відділення Кременчуцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Полтавській області притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено штраф у розмірі 1700 грн.

Наразі це вже п’ятий протокол про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцію, складений прокуратурою Кобеляцького району в поточному році.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199208.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua