За 8 місяців 2015 року Львівська залізниця сплатила мільярд 429 мільйонів гривень податків до бюджетів та фондів

16 сен, 09:16

Із загальної суми сплачених податків, 1 мільярд 429 мільйонів гривень, Львівська магістраль перерахувала до державного бюджету 492 мільйони гривень, 222 мільйони – до бюджетів органів місцевого самоврядування, а також 716 мільйонів у цільові фонди соціального страхування.

Беручи до уваги високі показники, керівник Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у місті Львові МГУ ДФС Юрій Гринів  нагородив грамотою начальника Львівської залізниці Богдана Піха за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Західного регіону, високий професіоналізм, сумлінну працю та багаторічне партнерство з державною фіскальною службою.

«Львівська залізниця за підсумками минулого року входить у трійку кращих платників податку, а цьогоріч приріст сплати податків до державного бюджету склав 300%. Сьогодні ми можемо прогнозувати, що за результатами року магістраль буде на першому місці як найкращий, найсумлінніший і найбільший за обсягом  платник податків», — наголосив, вручаючи нагороду, Юрій Гринів.

«Львівська залізниця – найбільше підприємство на території Західної України, тому й один із найбільших платників податків. Наша магістраль протягом восьми місяців має приріст об’ємів перевезень до рівня минулого року на 14%, а це збільшення коштів, які ми одержали. Ця нагорода – відзнака усього великого колективу Львівської залізниці і я сподіваюся, що ми і надалі збережемо тенденцію збільшення об’ємів роботи, працюватимемо над зменшенням кількості порушень у питаннях безпеки руху, охорони праці і повністю забезпечимо виконання завдань та об’ємів роботи, які на нас покладені», – зазначив начальник Львівської залізниці Богдан Піх.

Довідково. Протягом січня-серпня 2014 року Львівська магістраль виплатила до бюджетів різного рівня та фондів соціального страхування 1 мільярд 18 мільйонів 12 тисяч гривень. Із загальної суми до державного бюджету перерахували 135 млн 203 тис гривень, до місцевих – 247 млн 567 тис гривень. Також залізниця виплатила 635 млн 242 тис гривень єдиного внеску до цільових фондів соціального страхування.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199209.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua