До 25 вересня подайте відомість про кінцевого бенефіціарного власника

17 сен, 09:38

Нагадування бухгалтерам.

Юридичні особи до 25 вересня 2015 року зобов’язані подати держреєстратору відомості про свого кінцевого бенефіціарного власника (контролера), у тому числі про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) їх засновника (учасника), якщо засновником є юридична особа, або про відсутність такого власника (контролера).

Відомості не подають юридичні особи, до реєстраційної картки яких не вноситься інформація про кінцевого бенефіціарного власника (контролера), а також юридичні особи, засновниками (учасниками) яких є виключно фізичні особи, якщо такі фізособи і є бенефіціарними власниками (контролерами) такої юридичної особи (пункт 2 розділу ІІ  Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів» від 14.10.2014 р. № 1701-VII, із змінами від 21.05.2015 р.).

За ненадання юридичною особою державному реєстратору відомостей про свого кінцевого вигодоодержувача встановлена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 300 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199256.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua