Підприємці зустрілися з бізнес-омбудсменом в Дніпропетровській ОДА

22 сен, 08:20

Проблеми, з якими стикається бізнес Дніпропетровщини, та шляхи їх вирішення обговорили в Дніпропетровській облдержадміністрації.

«Для бізнес-омбудсмена важливо знатися на проблемах не тільки київських підприємців, а й регіональних, - зазначив бізнес-омбудсмен України Альгірдас Шемета. - Я вже побував у Харкові, Львові, Чернігові, Краматорську і Красноармійську. Тепер я тут, щоб налагодити відкритий діалог з бізнесом».

Виконуючий обов’язки голови регіону Олег Кужман підкреслив, що для ОДА підтримка бізнесу та інвестиційного клімату області - одне з пріоритетних завдань: «Ми раді співпрацювати з омбудсменом, допомагаючи вирішувати питання, які виникають у малого та середнього бізнесу. Зараз країна переживає нелегкий час. Важко всім, у тому числі і підприємцям. Як ніколи, їм потрібна підтримка влади і ми її надаємо. Адже, від бізнесу залежить процвітання регіону та благополуччя всіх його мешканців», - зауважив Олег Кужман.

Начальник управління комунікацій ГУ ДФС у Дніпропетровській області Манушак Осипова зазначила, що фіскальні органи максимально відкритті для діалогу з бізнесом; всі питання, які виникають з підприємцями, як правило, вирішуються на регіональному рівні. В області активно проходять телефонні «гарячі» лінії, засідання «круглого столу», прес-конференції, семінари тощо. обота фіскальної служби і надалі буде на розширення електронних і інформаційних сервісів для підтримки платників.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199370.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua