Запроваджено новий порядок заповнення документів у разі сплати податків, зборів, митних платежів та єдиного внеску

25 сен, 09:52

ДПІ у Кіровському районі м.Дніпропетровська повідомляє, що Наказом Міністерства фінансів України від 22.10.2013 №666 затверджено Порядок заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 12.09.2015 за №974/27419. Водночас Мінфіном України визнано таким, що втратив чинність, подібний наказ Міністерства доходів і зборів України від 22.10.2013 №609.
Порядок регламентує та наводить приклади заповнення поля «Призначення платежу» розрахункового документа при сплаті (стягненні), зокрема, податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійсненні бюджетного відшкодування податку на додану вартість, поверненні помилково або надміру зарахованих коштів.
Сплата за кожним видом платежу та за кожним кодом виду сплати платниками має оформлятися окремим документом на переказ.
Список кодів видів сплати (які вказуються в полі «Призначення платежу») розрахункового документа наведено в додатку до Порядку, який розміщений на субсайті Головного управління ДФС у Дніпропетровській області.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199496.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua