Надходження до державної скарбниці від суб’єктів господарювання Кіровського району склали майже 532,4 мілійона гривень

25 сен, 10:02

Під час чергової зустрічі з представниками районних ЗМІ в. о. начальника ДПІ в ДПІ у Кіровському районі м.Дніпропетровська Вячеслав Алєксєєнко повідомив про наповнення державної скарбниці.
За словами керівника інспекції, загалом з початку 2015 року від платників податків Кіровського району  до зведеного бюджету надійшло 532,4 мільйони гривень, що на 143,8 мільйонів гривень більше минулорічного показника.
Так, з вказаних коштів до Державного бюджету за січень – вересень поточного року мобілізовано 264 млн. гривень, а до місцевого – понад 268,4 мільйон гривень.
У розрізі основних платежів з початку року платниками району забезпечено надходження таких основних бюджетоформуючих податків: податок на додану вартість – 123,8 млн. грн.,  податок на доходи фізичних осіб – 222,1 млн. грн. та податок на прибуток підприємств – 71,9 млн. грн.
Крім того, з початку року до бюджету спрямовано 545,6 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Підводячи підсумки проведеної роботи по наповненню державної казни слід зазначити, що впевнено зберігається позитивна тенденція щодо збільшення надходжень за рахунок добровільної сплати податків, що свідчить про плідну співпрацю та налагодження партнерських відносин з платниками податків.
Вячеслав Юрійович висловив щиру вдячність усім представникам бізнесу, які вчасно та в повному обсязі наповнюють державну скарбницю.

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199501.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua