З 1 вересня 2015 року надсилання податкової декларації поштою можливо не пізніше ніж за п'ять днів до закінчення граничного строку подання

25 сен, 10:11

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києв інформує платників податків, що з 1 вересня 2015 року у разі надсилання податкової декларації поштою, платник податку зобов'язаний надіслати таку  податкову декларацію не пізніше ніж за п'ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації.

Раніше таке відправлення слід здійснити було не пізніше ніж за десять днів до закінчення установленого строку подання податкової декларації.

Також нагадуємо, що податкова декларація відправляється на адресу відповідного контролюючого органу за місцем реєстрації платника податку.

При поданні податкової звітності в електронній формі така звітність повинна бути подана не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає такий граничний строк.

Зазначені зміни передбачені Законом України від 17.07.2015 року № 655-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зменшення податкового тиску на платників податків».

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199509.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua