До бюджету Нікопольщини акцизний податок приніс 17,6 млн. грн.

28 сен, 10:29

Така сума надійшла з початку 2015 року від підприємців, які здійснюють торгівлю алкогольними та тютюновими виробами, нафтопродуктами - про це повідомив перший заступник начальника Нікопольської ОДПІ Володимир Малиновський.

Відповідно до змін до Податкового кодексу України із другого півріччя 2015 року виробництво й реалізація пива можливі тільки за наявності відповідної ліцензії.

Акцизний податок сплачується з вироблених в Україні: спирту етилового та інших спиртових дистилятів, алкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну, нафтопродуктів, скрапленого газу, легкових автомобілів, кузовів до них, причепів та напівпричепів, мотоциклів, а також реалізованої підакцизної продукції в роздріб.

Суми податку перераховуються до відповідного місцевого бюджету за місцем здійснення реалізації таких товарів протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого для подання податкової декларації за місячний податковий період.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199559.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua