На Дніпропетровщині виявили незадекларовані зубні щітки на суму у чверть мільйона гривень

28 сен, 13:19

З 1 вересня 2015 року митниками України розпочато операцію «Рубіж - 2015», спрямовану на запобігання та протидію контрабанді і порушенням митних правил. В ході проведення операції «Рубіж - 2015» системою виявлення ризиків порушення митних правил викрито та припинено спробу переміщення на територію України вантажу зубних щіток виробництва Китай у кількості 55 тисяч штук на суму у чверть мільйона гривень, не задекларованих згідно митних правил суб'єктом господарювання.

В ході спільної операції Дніпропетровською митницею ДФС, Департаментом аналізів ризиків і протидії митним правопорушенням ДФС і територіальним підрозділом податкової міліції незадекларований вантаж під час огляду було затримано, а також складено протокол за фактом незадекларування товарів. В подальшому, товар у порушника митних правил конфіскується і на порушника накладаються штрафні санкції у сумі вартості незадекларованого товару.

Загалом, з початку року митниками Дніпропетровщини складено протоколів на загальну суму 14 мільйонів 285 тисяч 580 гривень. З цієї суми митниками вилучено товарів на суму більше 4 мільйонів 427 тисяч гривень. Судами області вже розглянуто тридцять дві справи про порушення митних правил, за результатами яких з порушників вже стягнуто 356 тисяч 577 гривень.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199591.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua