Затверджено реєстр великих платників податків на 2016 рік

29 сен, 13:15

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві повідомляє, що наказом Державної фіскальної служби України від 08.09.2015 № 681 затверджено реєстр Великих платників податків на 2016 рік.

Ознайомитися із даним наказом та дізнатися чи внесено Ваше підприємство до Реєстру  можна на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України.

Звертаємо увагу, що відповідно до пункту 64.7 статті 64 Податкового кодексу України у разі включення платника податків до Реєстру великих платників податків на нього поширюються особливості, визначені Податковим кодексом України для великих платників податків.

Так, після включення платника податків до Реєстру великих платників податків та отримання повідомлення центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує, державну податкову і митну політику, про таке включення платник податків зобов'язаний стати на облік у контролюючому органі, що здійснює супроводження великих платників податків, з початку податкового періоду(календарного року), на який сформовано Реєстр.

У разі прийняття рішення про переведення великого платника податків на облік у контролюючий орган, що здійснює супроводження великих платників податків, чи інший контролюючий орган відповідні контролюючі органи зобов'язані протягом 20 календарних днів після прийняття такого рішення здійснити взяття на облік/зняття з обліку такого платника податків.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199627.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua