Новий порядок заповнення платіжних документів на сплату податків

01 окт, 10:28

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві звертає увагу, що 1 вересня 2015 року набрав чинності наказ Мінфіну від 24.07.2015 № 666, яким оновлено Порядок заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів.

Відтепер усі поля реквізиту "Призначення платежу" розрахункового документу платникам податків потрібно заповнювати відповідно до вимог Порядку.

Окремо повідомляємо, що застосування норми пункту 8 Порядку щодо присвоєння коду виду сплати 140 "Надходження до бюджету коштів в рахунок погашення податкового боргу/недоїмки з єдиного внеску" буде можливим після затвердження ДФС України відповідного Порядку взаємодії структурних підрозділів органів ДФС у процесі визначення напряму сплати сум платниками, які мають податковий борг.

Детальніше з Порядком заповнення документів та переліком кодів видів сплати можна ознайомитись на веб-порталі ДФС України за посиланням: http://sfs.gov.ua/zakonodavstvo/podatkove-zakonodavstvo/nakazi/63910.html

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199712.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua