Центр обслуговування платників –швидке вирішення проблемного питання

05 окт, 11:07

Сьогодні пріоритетами податкової політики є стимулювання добровільної сплати податків та сприяння стабільним надходженням платежів до бюджету, виходячи з того, що для платників виконання зобов’язань перед державою має стати комфортним і необтяжливим.

Відтак, спрощено процедуру отримання адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг, перехід на рівень партнерських відносин з бізнесом, тощо. Всі ці орієнтири об’єднали в собі створені центри обслуговування платників при територіальних органах Державної фіскальної служби.

В минулому лишились нескінченні черги, особливо в період надання звітності, а тим більше під час річного декларування доходів, метушня, напруга та безмежні походи кабінетами  в пошуках конкретних відповідей, а також іншої корисної інформації для вирішення різноманітних питань стосовно належного ведення господарської діяльності, окремих питань щодо оподаткування для представників бізнесу та пересічних громадян.    

  Послуги, що надаються у центрі обслуговування платників ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві стосуються, зокрема, консультативної допомоги платникам податків у оформленні заяв, заповненні податкової звітності; надання інформації про реквізити рахунків для зарахування платежів до бюджетів, ставки податків та роз’яснень з питань оподаткування (усних, телефонному режимі); надання платникам податків інформації про стан розрахунків з бюджетами; надання безкоштовного програмного забезпечення для формування та подання податкової звітності в електронному вигляді (отримання ключів електронного цифрового підпису).

Також з метою інформування платників про зміни в податковому законодавстві, єдиного соціального внеску проводиться розповсюдження брошур, буклетів, пам’яток та іншої друкованої продукції про сплату податків; прийняття звітних та інших документів платників податків; надання публічної інформації, тощо.

На сьогодні не можливе уявлення повноцінної діяльності податкової служби без роботи Центрів обслуговування платників, які є прикладом поваги держави до власних громадян.

Тож, чекаємо Вас за адресою: м. Київ, пров. Політехнічний, 5а.

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199808.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua