Проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням реформи» (щодо податкової міліції) розміщено на веб-порталі ДФС

06 окт, 10:48

На офіційному web-порталі Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua) у підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Діяльність»/«Регуляторна політика» розміщено проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням реформи» (щодо податкової міліції), пояснювальна записка та аналіз впливу цього регуляторного акту.

Законопроект розроблено з метою реалізації рекомендацій місії Міжнародного валютного фонду щодо реформування системи органів фіскальної служби.

Зауваження та пропозиції до зазначеного законопроекту можуть надсилатися упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу: Державна фіскальна служба України, Головне оперативне управління, Львівська площа, 8, м. Київ, 04655, електронну – invest_rada@sfs.gov.ua, до Державної регуляторної служби України на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199842.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua