Зміни у розреєстрації державних підприємств

07 окт, 08:27

З 30 вересня 2015 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців» від 03.09.2015 р № 667-VIII.
Фахівці Голосіївської ДПІ повідомляють про зміни в Законі № 755 щодо процедури проведення державної реєстрації припинення державних підприємств, установ, організацій
А саме, внесено зміни до ч. 2 ст. 35 Закону № 755, які дають право державному реєстратору здійснювати державну реєстрацію змін до установчих документів державних підприємств, установ і організацій, пов'язаних із зміною органу, до сфери управління якого вони належать, після внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців запису про рішення засновників про припинення відповідної юридичної особи.
Крім того, змінами встановлюється, що передавальний акт або розподільчий баланс юридичної особи, що припиняється внаслідок злиття, приєднання, поділу або перетворення, може затверджуватися засновниками (учасниками) юридичної особи або органом, до повноважень якого належить прийняття рішення про припинення юридичної особи.
ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/199895.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua