Відкрилася XIV Національна філателістична виставка «Укрфілексп 2015»

09 окт, 13:00

До Всесвітнього Дня пошти 9 жовтня, Укрпошта організувала XIV Національну філателістичну виставку «Укрфілексп 2015» з міжнародною участю, що відбувається у м. Львові та прийматиме відвідувачів з 7 до 10 жовтня.
На свято з’їхалися більше 130 філателістів з України та інших країн світу, презентуючи свої експонати на різну тематику. Протягом виставки працює компетентне журі, яке обере кращі з кращих надбань приватних колекцій.  Для гостей свята представлені цікаві майстер класи, оглядові екскурсії та можливість придбати вишукані поштові мініатюри.
Відкриття виставки розпочалося святковим маршем оркестру та запуском велетенської поштової марки у небо. На свято завітали і маленькі поціновувачі поштових мініатюр. Діти написали «побажання миру» та випустили білих поштових голубів, які високо здійнялися, розносячи вісточки добра людям.
Урочисту церемонію відкриття розпочали очільник Укрпошти Ігор Ткачук, голова Львівської обласної ради Петро Колодій та Голова Асоціації філателістів України Дмитро Френкель. Зустрічав гостей керівник Львівської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Микола Ростов.
Керівник Укрпошти Ігор Ткачук привітав усіх зі святом і відзначив: «Цьогоріч виставка проходить під гаслом «Мир через культуру». Завдяки поштовим маркам, листівкам, конвертам та іншій філателістичній продукції Укрпошта поєднує різні спільноти людей навколо прекрасного та сприяє усвідомленню ідеї встановлення миру на землі. Місто Лева приймає філателістичну спільноту не вперше: історія проведення подібних виставок досить цікава й насичена. Водночас, цьогорічна виставка – це не лише фестиваль з культурного обміну та демонстрація колекційних надбань, а й чудова нагода відзначити випуском поштової продукції високі спортивні досягнення українців, добрі господарські традиції нашого народу та вічні культурні цінності. Запрошуємо усіх на свято!».
Під час проведення XIV Національної філателістичної виставки «Укрфілексп 2015» вже відбулося ряд урочистих спецпогашень: немаркованого художнього конверту на честь відкриття XIV Національної філателістичної виставки «Укрфілексп 2015», художньої поштової марки «Покрова Богородиці» та художньої поштової марки «300 років Львівській пивоварні».
Нагадуємо, що Укрпошта організовує XIV Національну філателістичну виставку «Укрфілексп 2015», що проходить у рамках святкування Всесвітнього дня пошти і триватиме з 7 по 10 жовтня у місті Львові, за адресою: вул. Листопадового чину 6, у «Будинку вчених».
Укрпошта гостинно запрошує усіх приєднатися до прекрасного світу філателії!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/200016.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua