Бізнес Дніпропетровщини направив на соціальні виплати понад 14,2 мільярдів гривень ЄСВ

19 окт, 13:01

З початку року 2015 року органи фіскальної служби Дніпропетровської області забезпечили надходження єдиного соціального внеску на загальну суму 14 млрд. 255,5 млн. грн. Якщо порівняти цей показник з минулорічним, то у січні - вересні поточного року єдиного соціального внеску сплачено на 890 млн. грн. більше. Про це повідомив заступник начальника Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Геннадій Ткачук.

При цьому, лише у вересні 2015 року платники єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування Дніпропетровської області перерахували на рахунки Держказначейства 1 млрд. 613 млн. грн.

Нагадуємо, що єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов'язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням - на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім'я фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/200299.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua