Понад 500 мільйонів гривень склали надходження єдиного соціального внеску у 2015 році платники Кіровського району

23 окт, 11:09

За січень - вересень  2015 року суб’єкти господарювання, які перебувають на обліку в ДПІ у Кіровському районі  м.Дніпропетровська   , при запланованих показниках 486 млн. грн. перерахували в бюджет 587,4 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Це на 71,4 млн. грн., або на 14,7 відс. більше, ніж  очікувалось.
Зокрема, у вересні місяці фактичні надходження єдиного соціального внеску при плані 63 млн. грн. склали 63,8 млн. грн., що становить 101,2 відс. планових призначень.
Нагадуємо, з 27 червня 2015 року набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року №413 «Про порядок повідомлення Державній фіскальній службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу». Установлено, що повідомлення про прийняття працівника на роботу подається власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом (особою) чи фізичною особою до територіальних органів Державної фіскальної служби за місцем обліку їх як платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Всю необхідну інформацію щодо адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та консультації також можна отримати безпосередньо в Центрі обслуговування платників  ДПІ у Кіровському районі  м.Дніпропетровська. 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/200449.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua