Нікопольські платники активно вивчають електронне адміністрування ПДВ

23 окт, 15:47

Порядок електронного адміністрування податку на додану вартість фахівці Нікопольської ОДПІ доводять до платників на семінарах та практикумах. Нікопольські податківці організовують їх як у приміщенні інспекції, так й на базі Нікопольського центру підтримки підприємництва.

Днями в Нікопольській ОДПІ був проведений семінар для платників податків. Одним з ключових питань на семінарі було про електронне адміністрування ПДВ.

Питання електронного адміністрування ПДВ на сьогодні стосуються більше сімсот нікопольських платників цього податку. Лише з початку року вони сплатили майже 60 мільйонів гривень ПДВ. Тому податківці приділяють представникам бізнесу максимум уваги – надають фахові консультації та проводять роз'яснювальні заходи.

Не забувають і про майбутніх платників податків. Фахівці інспекції постійно беруть участь у семінарах, які організовуються Центром зайнятості для тих, хто тільки планує відкрити свій бізнес. Знання, отримані на таких зустрічах, допомагають слухачам у написанні власних бізнес-проектів.

«Один з напрямів нашої роботи – це проведення роз'яснювальних кампаній. Присутність на семінарах для багатьох бухгалтерів є вже доброю традицією. Нове у податковому законодавстві, зміни щодо нарахування та сплати єдиного соціального внеску, питання практичного застосування норм законодавства – про все це можна дізнатися від нікопольських податківців. На платників та податківців чекає наступний етап податкової реформи, завданням якої є зменшити податкове навантаження на законослухняних громадян та чесний бізнес, та водночас повернути у податкове поле тих, хто ухиляється від сплати чи мінімізує податки. А проведення якісної роз’яснювальної роботи допоможе у здійсненні добровільної та чесної сплати податків», – наголосив начальник Нікопольської ОДПІ Володимир Джавун. 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/200475.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua