Припинення незаконного виробництва горілки у м. Нікополь та підсумки роботи ГУ ДФС у Дніпропетровській області з цього напрямку

23 окт, 15:49

Днями, 21 жовтня 2015 року в прес-центрі Інформаційного агентства «МОСТ-ДНЕПР» відбулася прес-конференція на тему «Припинення незаконного виробництва горілки у м. Нікополь та підсумки роботи ГУ ДФС у Дніпропетровській області в цьому напрямку» за участі начальника відділу протидії незаконному обігу підакцизних товарів оперативного управління ГУ ДФС у Дніпропетровській області Олександра Матвійця.

Олександр Матвієц зазначив, що з початку 2015 року у Дніпропетровській області припинена незаконна діяльність 7 підпільних цехів, з яких: 5 – по незаконному виробництву алкогольної продукції, 1 – по незаконному виробництву пива і 1 - по незаконному виробництву паливно-мастильних матеріалів. «Одним з основних завдань податкової міліції на ринку обігу підакцизних товарів є боротьба з нелегальним обігом алкогольних напоїв і тютюнових виробів, паливно-мастильних матеріалів та інших підакцизних товарів, вилучення з обігу фальсифікованих товарів. Крім того, з початку року на Дніпропетровщині з незаконного обігу вилучили підакцизних товарів на суму 55 млн. грн.., з них: лікеро-горілчаних виробів - близько 15 тис. л. на суму 7 млн. грн.; 50 тис. пачок тютюнових виробів на суму 700 тис. грн.; паливно-мастильних матеріалів - 2,5 тис. т. на суму 50 млн. грн.», - повідомив він.

Олександр Матвієц додав, що за оперативними матеріалами співробітників податкової міліції у сфері незаконного обігу підакцизних товарів відкрито 21 кримінальне виробництво по факту реалізації і виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів та 7 виробництв - по факту використання підроблених марок акцизного податку.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/200477.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua