Отримай електронний цифровий підпис, та подавай звітність в електронному вигляді

27 окт, 13:29

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що до послуг електронного цифрового підпису (ЕЦП), які надаються АЦСК ІДД належать:

- реєстрація заявників;

- надання у користування надійних засобів ЕЦП;

- допомога при генерації відкритих та особистих ключів;

- обслуговування посилених сертифікатів ключів заявників, що включає сертифікацію відкритих ключів заявників, розповсюдження та зберігання посилених сертифікатів ключів,  управління статусом посилених сертифікатів ключів та розповсюдження інформації про статус сертифікатів ключів;

- надання послуги фіксування часу;

- консультаційні послуги.

Для отримання електронного цифрового підпису, платникам необхідно звернутися в будь-який Центр сертифікації електронних ключів, представництва якого розміщені в усіх територіальних органах ГУ ДФС у м. Києві.

Отримати електронний ключ мешканцям та платникам Дарницького району м. Києва можна, звернувшись до Центру сертифікації електронних ключів, що знаходиться в Центрі обслуговування платників ДПІ.

Звернувшись до Центру обслуговування платників кожен бажаючий також може отримати комплекс інших послуг

Для зручності клієнтів ЦОПу на стендах розміщена вся необхідна інформація щодо податкового законодавства та зразки заповнення документів.

Центр обслуговування платників ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Кошиця, 3 (понеділок, середа, п’ятниця – з 9-00 до 18-00 год., вівторок, четвер – з 9-00 до 20-00 год., субота – з 9-00 до 16-00 год., неділя вихідний).

Із запитаннями можна звернутися до консультанта-модератора за телефоном: 596-60-53.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/200548.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua