Нагальне питання «Протидія корупції в органах ДФС»

30 окт, 11:31

Одним із ключових завдань органів ДФС – є запобігання проявам корупції.

Активна та скоординована співпраця усіх органів державної влади з громадськістю, налагодження партнерських відносин з бізнесом, створення сприятливих умов для підприємств, аби їх робота з податковими органами була простою та зрозумілою - ось головні напрями роботи на шляху до повного викорінення корупційних правопорушень.

З метою недопущення корупційних діянь діє антикорупційний сервіс ДФС України «Пульс» який працює у вигляді прямої телефонної лінії з номером (044) 284-00-07, на яку можна цілодобово звертатись з інформацією щодо протиправних дій та зловживань з боку податківців та митників міста Києва.

Дані сервіси створені та діють для платників податків, та покликані подолати корупцію в лавах відомства, ліквідувати перешкоди, що заважають здійснювати підприємницьку діяльність.

Нікопольські податківці не стоять осторонь на шляху ліквідації проявів «корупції». Постійна співпраця із засобами масової інформації дає можливість інформувати громадськість про розроблені законопроекти щодо боротьби з корупцією та запобігання її виникненню. Щоденно громадськість, залучається до обговорень усіх важливих змін – що дає змогу бути податковому відомству відкритим та прозорим в своїх діях.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/200673.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua