Столичним підприємцям видача ліцензії на роздрібну торгівлю алкоголем та цигарками здійснюється лише в ГУ ДФС у м. Києві

02 ноя, 09:11

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що прийом та видача документів на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами здійснюється в Центрі обслуговування платників Головного управління ДФС у м. Києві.

Для отримання ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями, пивом та тютюновими виробами необхідно подати заяву суб’єкта господарювання, платіжний документ, засвідчений банківською установою та документ, що засвідчує повноваження особи щодо подання та отримання ліцензії, а саме: паспорт або довіреність. Для внесення відмітки про сплату чергового платежу за ліцензію необхідно подати заяву суб’єкта господарювання, оригінал ліцензії та її копію, платіжний документ, засвідчений банківською установою та документ, що засвідчує повноваження особи щодо подання та отримання ліцензії.

Реквізити сплати за ліцензію розміщено на офіційному суб-сайті ГУ ДФС у м. Києві в рубриці «Бюджетні рахунки». Звертаємо вашу увагу, що кошти сплачується на бюджетний рахунок за місцем здійснення торговельної діяльності. Сума річної плати за алкогольні напої та пиво становить 8000 гривень, тютюновими виробами – 2000 гривень. Платник має право вносити плату щоквартально рівними частками. Нагадуємо, Центр обслуговування платників Головного управління ДФС у м. Києві знаходиться за адресою м. Київ, вул. Шолуденка 33/19. Графік роботи: щоденно з 9 до 18 години, черговий режим: вівторок, четвер – до 20 години, субота – до 16 години.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/200721.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua