На Львівській магістралі активізували колійні роботи

03 ноя, 14:29

Після затвердження фінансового плану, а відтак і активізації постачань на залізниці запасних частин та матеріалів для проведення робіт, колійники Львівської залізниці масовано проводять роботи з ремонту колії та штучних споруд. Уже завершено капітальний ремонт 6 мостів, ще 11 – у роботі.

На усій території залізниці триває підготовка до зимових перевезень, відтак колійники проводять детальний огляд кожного перегону, інспектують колії на станціях, за потреби усувають недоліки. Також на запланованих дільницях проводять різні види ремонтів.

Завдяки сприятливим погоднім умовам колійники швидкими темпами працюють на залізничних мостах на дільницях Стрий-Лавочне, Чернівці-Держкордон, Ходорів-Івано-Франківськ, Білочортків-Стефанешти, Лавочне-Мукачево та ін. Міст на перегоні Батьово-Держкордон фарбують, а на дільниці Сянки-Ужгород триває капітальний ремонт опор віадука. Загалом колійники вже виконали на штучних спорудах робіт на 23,3 млн грн.

Протягом 10 місяців поточного року на коліях Львівської залізниці проведено капітальний ремонт на 35 км, середній ремонт – 123 км, комплексно-оздоровчий ремонт – 100 км колії. До слова, показники середнього та оздоровчого ремонту залізничники перевиконали до запланованого, тоді як капітальні ремонти зараз саме в найактивнішій роботі. Також колійники вже замінили 7 нових стрілочних переводів, 15 переводів замінили старопридатними, а 70 стрілочних переводів – зремонтували. Готуючись до зимового сезону руху поїздів, колійники не стишують темпів і продовжують заплановані колійні роботи.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/200845.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua